Vergadering

Het nuttige met het aangename combineren kan prima.Door de gemoedelijke noorse sfeer die het huisje uitademt en de landelijke omgeving is de basis al gelegd voor ontspanning.

    

Vergadering

In de woning kunt u een vergadering houden voor 15 personen. Een beamer is in deze ruimte beschikbaar. Het projectie scherm verschijnt vanachter de balken. De woning wordt door een houtkachel verwarmd.

Vergadering + lunch

Na het vergaderen is het nuttigen van een verse uitgebreide lunch mogelijk. De lunch bestaat uit verse broodjes van de echte bakker, eigen gemaakte pompoen- of brocollisoep. Aangevuld met zoveel mogelijk biologisch fruit, vlees en melkproducten.

Vergadering/lunch/workshop

De dag kan worden uitgebreid met een leuke workshop, zoals tekenen/schilderen of boetseren of het maken van een werkstuk. Bij deze activiteiten is ervaring niet nodig.  Het gaat om een aangename inspanning tijdens workshop, waarbij het proces van het doen voorop staat in plaats van het resultaat. De activiteit en de duur zal worden afgestemd op de groep onder leiding van een deskundige, Hans Jouta, Ineke van der Blom of Alien de Bruin.

Vergadering/lunch/loop seedyk

In plaats van een workshop kan ook gekozen worden om met een gids in het gebied achter de zeedijk te stappen. In het Noorderleech, het kweldergebied aan de Waddenzee voederen zich duizenden vogels. Met de gids Albert Ferwerda, vogelkenner bij uitstek, maar vooral ook een goede verteller kunt u kennismaken met dit fenomeen. Hij neemt u mee in de wereld van de vogels. Laarzen en een verrekijker is aan te raden.