Bijeenkomst

Met het team, personeel, familie of vrienden gezellig bijelkaar komen, eventueel gekoppeld met een activiteit. Het kan op deze ontspannen plek aan de zeedijk!

       

Bijeenkomst/lunch/workshop

Tijd nemen om met elkaar te praten onder genot van een kopje koffie met een versnapering. Met het personeel, team of vrienden/familie. Hierna genieten van een uitgebreide verse lunch gevolgd door een ontspannende workshop. De workshop kan bestaan uit tekenen& schilderen, boetseren of een werkstuk maken. Het is maar net waar de voorkeur naar uit gaat. Natuurlijk kan er ook gekozen worden voor een andere opzet, wanneer het tijdstip in het begin van de avond plaats vind.

Bijeenkomst/lunch/loop seedyk

De invulling kan als bovenstaand maar in plaats van een workshop kan gekozen worden om met een deskundige achter de zeedijk te wandelen en meer te weten komen over het gebied en de vogels. Een verrekijker is eigenlijk een must, want dan zie je zoveel meer. En dat is helemaal prettig wanneer iemand ook nog kan vertellen wat je precies ziet.

Bijeenkomst/lunch/fietsen

Het gebied kan ook op de fiets worden verkend. Wij zorgen dat de fietsen klaar staan. Langs de zeedijk, aan de kant van het waddengebied kunt u richting Holwert of Zwarte Haan fietsen. Laat u verrassen door de stilte en de vergezichten met de prachtige wolkenpartijen.